Thursday, 28 March 2013

the spring is coming!

Today Magda and I went to a lovely park to celebrate the temperature (at least almost) above zero and the sun melting the ice and the snow. We got snow in our shoes so maybe we also did our part in the melting.
I had some trouble with the sun eating all the colours away but it left some to us too. It's weird how sometimes the sun is almost like a lover (that's usually at sunset when the light is golden, orange and red) when it gives me wonderful shots if I only go and collect them and some other time I have to fight against it even if I need it. And oh yes some magic is there only when the sun is gone.
 
Today we truly did have sun.

 
    
   
 
 
   
 


Now that it's Easter holiday and we've got a few extra days off school Anni and I are going to do something neat! I've been waiting so much to get to shoot people again and now it's happening twice in a short time!

2 comments:

 1. Voi, nämä on todella nättejä! Minusta sinä olet hyvä ottamaan ihmiskuvia, sinä voisit ottaa minun valmistujaiskuvat, jos en sitten käy ottamassa niitä jollain ammattilaisella. Toki, minä olen mikään tuollainen supermalli Magdaleena.
  Suosikkejani ovat kolmas ja neljäs kuva. Niissä on kiva valo. Osassa noista kuvista on ehkä vähän liian kirkkaat värit, mutta ymmärrän kyllä, että tuo auringonpaiste on varmaan vähän haastavaa niiden värien kannalta. Etenkin tuossa kolmannessa tykkään jostain syystä todella paljon näistä varjoista. Niissä väreissä on jotenkin sellaista mukavaa syvyyttä, kun Magdan takin punaisuus luo jotenkin kontrastia kaikkeen valkoisuuteen. Tiivistettynä: Magda on kateellisen kuvauksellinen ja sinä olet hyvä ottamaan kuvia. Ja jatka tällaisia ihmiskuvia, tykkään niistä paljon. :--)

  - Petra

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Petra :> Tuo kolmas on minunkin suosikkini! Ja aion kyllä tulevaisuudessa tehdä paljon, paljon tällaista ja suuresti muunkinlaista ihmiskuvausta. Se tuntuu jotenkin aika palkitsevalta, tosi erillä tavalla kuin vaikkapa se kun saa kissasta loistavan kuvan kun se haukottelee.
   Et sinä kyllä mitään ammattilaista tarvi (paitsi jos minusta tulee ammattilainen ennen kuin valmistut). Tai voithan ottaa molemmat ja verrata sitten, ha.

   Delete