Monday, 25 March 2013

great infrastructure (for) fanaticism

I've never really done that many gifs, but I think they're cool. I'd like to do them more. The first one was for my final piece (a video) in junior high school, it's got a nice story behind it. The story has got sheep in it. It's called Matti, Liisa ja lampaat.
The second one is from our pumpkin party (I can't call it just halloween because it's kurpitsajuhla in Finnish!) where we had dry ice that was absolutely supercool. (Got it?) It's not supposed to be awfully brilliant art but the amazing thing was that it was real and you could bring it alive just with boiling (= hot, though the hotter the better) water.
 
The last giff is just a test. And I like candles in case someone has managed to miss hearing it this far.
 
 4 comments:

 1. Heippa Kata! En tiedä osaatko heti yhdistää kuka oon, mutta oltiin samalla riparilla. Ehkä hoksaatkin? :) Löysin sun blogin yks päivä fb:stä ja aattelin kurkata. Tää on ihan loistava! Tykkään tosi paljon sun kuvista ja iso plussa että kirjotat englanniksi, kiva kun voi samalla treenata vähän kieltä. :)

  whenyouwonder.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos tosi paljon! Kyllä minä sinut muistan, ollaanko me törmätty joskus salillakin? :>
   Tulee minulla koulussakin käytettyä englantia kun olen IB:llä, mutta ennen kaikkea blogin kieli on englanti siksi, että myöskin tulevaisuuden potentiaaliset ja toivottavat valokuvausopinnot tulevat olemaan englanniksi.

   Delete
 2. mitä mitä ;o ... ihan mahtavaa toi _kuiva_jää_ !?!?! mistä tommosta voi löytää :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mahtavaa, todellakin! Meille jäi sitä itse kurpitsajuhlan jälkeen vielä ihan sikana ja käytettiin sitten kaikki loput tuohon tapaan. Ihan ihmeellistä ainetta. Olisi niin tehnyt mieli tehdä jotain hienompaa kuvausjuttua, mutta kun se ei ole ihan vaaratonta ainetta... onhan sitä muitakin mömmöjä.
   Kai sitä voi ostaa jostain, meille sitä hankki kaverin vanhemmat mutta en tiedä mistä.

   Delete